0

Telefon açıldığında çıkan Facebook uygulama senkronizasyonu bildirimini nasıl kapatırım?

<p>Telefonumu a&ccedil;tığım veya yeniden başlattığımda senkronizasyon i&ccedil;in giriş yapmamı isteyen Facebook bildirimini nasıl kapatırım?</p>
21.01.2015 tarihinde Barış Çiçekli Barış Çiçekli (540) sordu
Yorum Ekle Takip Et
Beğen, Paylaş

Bu soru için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soruya toplam 1 cevap verilmiştir

0
<p>Bu durumdan kurtulmak i&ccedil;in <strong>Ayarlar &gt; Daha fazla &gt; Uygulama y&ouml;neticisine</strong> girin.Yukarıdaki sekmelerden &ldquo;Hepsi&rdquo; ne ge&ccedil;in.Facebook ikonuna benzer bir ikona sahip olan <strong>SNS </strong>uygulamasını devre dışı bırakın sorununuz d&uuml;zelecektir.</p>
21.01.2015 tarihinde

Bu cevap için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soru için cevabınız

Vazgeç