Facebook’tan senkronize olmuş fotoğraflar nasıl silinir?

Galaxy Note II kullanıyorum ve Facebook galerimi yanlışlıkla senkronize ettim. Ayarlardan (Ayarlar > Hesap) senkronizasyonu kapatmayı denedim ama fotoğraflar hala galeride kaldı. Ayrıca, silmeyi de denedim fakat gösterilen bir seçenek yok. Tavsiyeler...
26.06.2014 tarihinde serkan sordu